NXPD IS ONDERDEEL VAN

In welke talen wordt het VCA examen afgenomen?

Het VCA examen kan in verschillende talen worden afgenomen. NXPD Opleiden biedt de mogelijkheid om dit examen in onderstaande talen af te nemen. Voor VCA Basis zijn talen de talen opgedeeld in drie groepen. Voor veel talen heeft NXPD Opleiden een studieboek beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Talen VCA Basis

Talen groep 1:

Nederlands (geen toeslag), Duits, Engels, Frans, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Turks & Russisch.

Deze talen dienen 72 uur voor aanvang examen aangemeld te worden. Er wordt voor bovenstaande talen een toeslag van € 15,00 excl. btw per examen berekend.

Talen groep 2:

Arabisch, Bulgaars, Grieks, Kroatisch, Italiaans & Slowaaks.

Deze talen dienen 72 uur voor aanvang examen aangemeld te worden. Er wordt voor bovenstaande talen een toeslag van € 45,00 excl. btw per examen berekend.

Talen groep 3:

Deens, Ests, Fins, Lets, Maltees, Noors, Sloveens, Tsjechisch & Zweeds.

Deze talen dienen 21 werkdagen voor aanvang examen aangemeld te worden. Er wordt voor bovenstaande talen een toeslag berekend welke op aanvraag beschikbaar is.

Talen VCA VOL:

Het VCA VOL examen wordt afgenomen in vier verschillende talen. Het is van belang dat de leidinggevende goed kan communiceren met de opdrachtgever en de hulpdiensten. Daarom zijn de VCA VOL examens uitsluitend beschikbaar in onderstaande talen:

Nederlands (geen toeslag), Duits, Engels & Frans.

Deze talen dienen 72 uur voor aanvang examen aangemeld te worden. Er wordt voor bovenstaande talen een toeslag van € 15,00 excl. btw per examen berekend.

Bekijk hier het overzicht van onze cursussen.

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief