NXPD IS ONDERDEEL VAN

Over NXPD Opleiden

Een cursusdag zoals het moet zijn. Deskundige docenten, een comfortabel leslokaal, een lekkere lunch en bij goed resultaat natuurlijk een certificaat. Bij NXPD Opleiden zorgen we voor kwaliteit en gemak bij het volgen van een cursus op het gebied van veiligheid. Onze leslocatie is gevestigd in Heerde.

In 2011 gaven wij onze eerste VCA-cursus voor medewerkers van NXPD Personeelsdiensten en haar opdrachtgevers. De jaren daarna hebben we ons aanbod verder uitgebreid. Ook bieden we cursussen op maat aan voor onze opdrachtgevers. Sinds 2020 worden de cursussen gegeven in een nieuw klaslokaal in Heerde dat van alle gemakken is voorzien. De nieuwe leslocatie was ook het startschot voor onze nieuwe naam: NXPD Opleiden.

NXPD | Werken | Opleiden | Vastgoed

NXPD Opleiden is onderdeel van de NXPD Groep. Wij zijn specialist in werken en opleiden in de Bouw & Infra en Techniek & Industrie. We helpen mensen in de zoektocht naar vast of tijdelijk werk en ondersteunen medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van leer-werktrajecten en cursussen. Daarnaast verhuren we werkplekken en trainingslocaties. Met vestigingen in Zwolle, Hattemerbroek en Heerde zijn we altijd dichtbij.

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief