NXPD IS ONDERDEEL VAN

VCA cursus & examen bij NXPD Zwolle

NXPD Zwolle verzorgt al meerdere jaren de VCA cursus en het VCA examen voor haar medewerkers en opdrachtgevers. Om dat deze cursussen een steeds breder publiek bereikte is in 2020 NXPD Opleiden ontstaan en worden er maandelijks VCA dagcursussen en examens afgenomen.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers en is een programma dat bedrijven en medewerkers op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier laat werken. VCA heeft als doel een basis te leggen voor een veilige en gezonde werkplek. Alle VCA diploma’s zijn 10 jaar geldig en worden geregistreerd in het Centraal Diploma Register.

Het VCA diploma is er in 2 varianten, VCA-Basis en VCA-VOL.

VCA-Basis is bedoeld voor alle operationeel medewerkers in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. Via NXPD Opleiden kan deze cursus zowel klassikaal als doormiddel van zelfstudie worden gevolgd. Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Dagcursus + Examen – VCA Basis
Zelfstudie + Examen – VCA Basis

VCA-VOL is bedoeld voor alle operationeel leidinggevende en ZZP-ers in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. Via NXPD Opleiden kan deze cursus zowel klassikaal als doormiddel van zelfstudie worden gevolgd. Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Dagcursus + Examen – VCA VOL
Zelfstudie + Examen – VCA VOL

Klik hier voor het complete aanbod van cursussen bij NXPD Opleiden.

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief