NXPD IS ONDERDEEL VAN

VCA cursus & examen

NXPD Opleiden verzorgt al meerdere jaren maandelijks de VCA cursus en het VCA examen. Vanuit haar vestiging in Heerde worden de VCA dagcursussen en examens afgenomen.

VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is bedoeld voor medewerkers in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. VCA is een veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. Met dit diploma toon je aan dat je de basiskennis van veilig en gezond werken beheerst. Het VCA diploma wordt vaak gevraagd door werkgevers of opdrachtgevers wanneer risicovolle werkzaamheden verricht moeten worden.

Het VCA diploma is er in 2 varianten, VCA-Basis en VCA-VOL.

VCA-Basis is bedoeld voor alle operationeel medewerkers in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. Via NXPD Opleiden kan deze cursus zowel klassikaal als doormiddel van zelfstudie worden gevolgd. Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Dagcursus + Examen – VCA Basis
Zelfstudie + Examen – VCA Basis

VCA-VOL is bedoeld voor alle operationeel leidinggevende en ZZP-ers in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. Via NXPD Opleiden kan deze cursus zowel klassikaal als doormiddel van zelfstudie worden gevolgd. Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Dagcursus + Examen – VCA VOL
Zelfstudie + Examen – VCA VOL

Bij goed gevolg van het examen ontvang je binnen een week een VCA-diploma en legitimatie pas welke een geldigheid heeft van 10 jaar. Tevens wordt het diploma bijgeschreven in het Centraal Diploma Register.

Klik hier voor het complete aanbod van cursussen bij NXPD Opleiden.

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief