NXPD IS ONDERDEEL VAN

Cursus “Veilig werken langs de weg” voor Bestratingsbedrijf G. Van Gelder / Fijn.

Afgelopen maand heeft een deel van het personeel van Bestratingsbedrijf G. Van Gelder / Fijn uit Wezep de cursus “Veilig werken langs de weg” gevolgd bij NXPD Opleiden in Heerde.

Tijdens deze cursus “Veilig werken langs de weg” hebben de medewerkers geleerd hoe om te gaan met de risico’s langs de weg, hoe je zorgdraagt voor jouw eigen veiligheid en die van jouw collega’s, het toepassen van de juiste afzettingen en het gebruik van de juiste materialen. De medewerkers gingen na deze dag, afgewisseld tussen theorie en praktijk training, met een hoop nieuwe kennis en inzichten naar huis.

BHV & VCA

Naast deze cursus heeft een deel van het personeel ook deelgenomen aan de herhalingscursus bedrijfshulpverlener (BHV) en zijn er enkele medewerkers opnieuw voorzien van een VCA diploma. Bestratingsbedrijf G. Van Gelder / Fijn uit Wezep kan goed opgeleid beginnen aan 2022.

Over G. van Gelder / Fijn

G. van Gelder / Fijn is een middelgroot bestratingsbedrijf met een combinatie van vaste medewerkers en flexibele medewerkers die geschoold en gediplomeerd zijn en diverse bestratingsgerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Het bedrijf bestaat inmiddels al 41 jaar en doordat de al de werknemers al meer dan 16 jaar in het vak zitten (en sommige zelfs al 35 jaar), is er voldoende ervaring aanwezig om de moeilijkste projecten in goede banen te leiden.

Is uw organisatie ook op zoek naar een veiligheidscursus en benieuwd wat NXPD Opleiden voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Joost via 0578-215009.

 

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief